​WORD ABONNEE

​​Kies je abonnement

Deluxe


€ 24,95

 / boeket

Alle prijzen zijn incl. BTW en bezorging

premium


€ 34,95

 / boeket

Alle prijzen zijn incl. BTW en bezorging

deluxe


€ 24,95

 / boeket

Alle prijzen zijn incl. BTW en bezorging

PREMIUM


€ 34,95

 / boeket

Alle prijzen zijn incl. BTW en bezorging

Wat ​is het verschil?

deluxe

Alle boeketten zijn evenlang. Ook in ons kleinere boeket zitten veel verrassende elementen. Rustiger maar niet minder indrukwekkend. Altijd prachtig.

exclusive

Net als de Deluxe én Premium variant een lust voor het oog. Het middelgrote boeket is een wat voller boeket. Het bevat net wat meer speciale en duurdere bloemen.

premium

​​De grootste van alle drie. De meeste variatie in bloemen. De meeste geuren. De gekste uitschieters. Hiermee maak je zelfs de buren aan de andere kant van de straat jaloers.

​De Voordelen?

Gemak

Hoe stel je een mooi boeket samen? Een bos waar mensen naar omkijken? Eerst naar de markt of de bloemist, bloemen uitzoeken, terug naar huis rijden, stelen knippen tot je vingers blauw zijn… dan nog een vaas schoon maken, al het groen, papier en plastic in de al volle prullenbak gooien, de bloemen schikken. Veel.

Met een bloemenabonnement van puurboeket.nl is dit allemaal verleden tijd. Wij nemen het gewoon van je over en bezorgen tot aan je deur.  

Elk Boeket Anders

​Andere kleuren. Andere soorten. Elke week is het boeket weer totaal anders. Vanuit de knop weg bij de kweker, tot in volle bloei bij jou in de woonkamer of ontvangsthal. Qua kleur, geur en verrassende bloeiende effecten, wederom anders. Onze stylisten zijn ijzersterk in het mixen van de bloemen.

Verzeker je van lekkere geuren en vrolijkheid in huis. Met een van onze bloemenabonnementen is dat zo geregeld… Bestel vandaag nog je eerste GRATIS boeket!

​Direct ​Opzegbaar

Bij puurboeket.nl bestel je precies wat je wil en hoe je dat wil. Ook pauzes voor vakanties en andere redenen om je abonnement tijdelijk te onderbreken zijn geen probleem. 

Betaal eenmalig met iDeal en wij zorgen voor de periodieke betaligen. Betaal je liever gelijk een jaar  of een half jaar vooruit? Dit kan allemaal. Ook PayPal, Creditcard of je eigen automatische overschrijving zijn mogelijk.

Supervers-garantie

Wij snijden het groen en het blad daarom zoveel mogelijk van de steel van de bloemen af. En geven bacteriën zo geen kans. Hierbij zorgen we voor veel vers water in een grote vaas. Inclusief voeding. Zo blijven de  bloemen langer vers.

Dus zonder het water tussendoor per se te moeten verversen. En dus ook zonder extra gesjouw met de vaas en zonder het opnieuw schikken van de bloemen.


Altijd gratis Vaas

​Veel geld vragen voor een extra vaas? Dit doet puur boeket anders. De vaas is standaard! Sterker nog, bij de bezorging zit het boeket al met water én extra voeding in de vaas. Oftewel elke week, of om de week, een schone en nieuwe vaas, die we omwisselen voor de vorige. Helemaal gratis. Wij leveren bij de boeketten een stevige doorzichtige vaas die overal staat.

Bij elke kleur interieur, op elke plek. Visueel slim zo'n vaas. Ook bij jou thuis.

​Kwaliteit

Met één oogopslag die ene kar met bloemen spotten die nét even die paar dagen verser is. Bloesemtakken, levensgrote vruchten van de artisjok, knotsgekke uitschieters, échte nek-draaiers. Grote indrukwekkende bloemstukken. Geen gewone boeketten. Er staat echt iets in je huis, totale blikvangers.

Alleen kenners pikken dat soort pareltjes of nee diamanten eruit. Dat is ervaring. Welkom bij puurboeket.nl.

GRATIS VAAS

Bij elk bloemenabonnement van puurboeket.nl krijg je het een gratis vaas! Met alle voordelen en service die je ook krijgt bij een abonnement. Gewoon als cadeautje.

Dit zeggen anderen


​Ik hou zo van bloemen.  Een veldboeket is mijn favoriet maar ik heb weinig tijd en vind de juiste  vaas bij de juiste bloemen vinden ook altijd een gedoe.

Daarom ben ik erg blij met de service van Puur Boeket.
Elke week  een vers en  mooie boeket op tafel zonder moeite!


Antje Monteiro - Zangeres


​​Het fijnst van Puur Boeket vind ik dat ik nooit meer zelf bloemen hoef af te snijden, vazen schoon moet maken en na hoef te denken welke bloemen samen een mooi boeket maken.

Ik heb nu elke week verse bloemen op tafel. Heerlijk!


Laura Truggelaar - TV-Producer

​Laura Truggelaar - 
TV Producer

​Contact

Antwoorden op de meest gestelde vragen aan Puur Boeket vind je in de FAQMocht je het antwoord niet kunnen vinden dan kun je contact met ons opnemen.